Header
  Laden...Even geduld aub...

Scrapbook basic

Zijn jouw foto's verstopt in dozen of laden? Wil je je familie herinneringen te bewaren voor toekomstige generaties?

Geniet van deze 2,5 uur workshop om de basis van scrapbooking leren. Ik zal je leren de foto’s  te monteren en laten zien  op een manier die meer dan alleen herinneringen vast te leggen. Ik zal demonstreren en uitleg geven over de basistechnieken en producten die niet alleen jouw foto's, maar ook jouw albums, mooier en plezierig maken.
Inbegrepen in deze workshop: een cardstock en een design papier naar keuze van ons assortiment. Elk ander materiaal is voor jouw eigen rekening.
Het is wenselijk (niet verplicht) dat je je eigen basisinstrumenten (schaar, liniaal, gum, potlood, trimmer, hobbymes, lijm) te brengen. Breng 5 of 6 foto's om mee te werken.
Laat het weten:
• Wat zal het thema (verjaardag, huwelijk, ...) van uw lay-out, zodat we kunnen hebben genoeg materiaal klaar voor je om te kiezen.
• Als ik nodig heb om je te voorzien van basisinstrumenten.
Er zijn ook kits voor een pagina in verschillende themas. Met een kit kan je zeker een mooi scrapbook pagina maken. De beschikbaren themas zijn:  School, Wedding, etc.
Het vindt plaats op een woensdagochtend  van 09:00 tot 11:30. Prijs € 12,50. We hebben ruimte voor 6 scrappers. Thee en koffie zijn aanwezig.
Andere dagen zijn ook mogelijk. 

Laten we onze herinneringen onvergetelijk maken!

Er is ook een scrapkaart workshop.