Header
  Laden...Even geduld aub...

Spaarprogramma Voorwaarden

Ben je al lid van ons Spaarprogramma? Dan blijven je gespaarde punten geldig en voor iedere nieuwe bestelling bewerken wij het totaal gespaarde punten. De punten zie je op je factuur bij elke bestelling.

Algemene Voorwaarden ScrapPlezier Spaarpunten Programma Maart 2008   ScrapPlezier Spaarpunten Programma -

Algemeen Als deelnemer aan het ScrapPlezier Spaarpunten Programma spaar je automatisch bij iedere aankoop die je doet via onze webwinkel op www.scrapplezier.nl. Het is makkelijk, eenvoudig, automatisch en transparant.    

Inschrijving Iedere klant van ScrapPlezier kan zich inschrijven. Je schrijft je in door je als lid aan te melden op Leden aanmelden.

Sparen en Inwisselen van Punten Bij iedere aankoop levert elke bestede 5 euro 1 punt op. Hier geldt: het te betalen factuurbedrag minus de verzendkosten en administratiekosten. Over de verzendkosten en administratiekosten worden dus geen spaarpunten gespaard. De spaarpunten worden bijgeschreven zodra de betaling is bijgeschreven op onze bankrekening. Indien een bestelling retour wordt gezonden en wij het aankoopbedrag restitueren, zullen wij het spaarsaldo herberekenen op basis van het oorspronkelijke factuurbedrag minus het restitutiebedrag en eventueel een correctie toepassen op het spaarsaldo. Bij aanbrengen van een nieuwe klant ontvang je 1 extra punt zodra de betaling van de eerste bestelling is bijgeschreven op onze bankrekening. Voorwaarde is dat de nieuwe klant per e-mail meldt dat deze door jou op onze internetwinkel is geattendeerd.Regelmatig hebben wij acties die extra spaarpunten opleveren. Deze acties worden aangekondigd in de nieuwsbrief als ook op https://www.scrapplezier.nl/. Zodra het gespaarde aantal punten hoger is dan 60 heb je recht op een tegoed van €10,- bij de volgende aankoop van minimaal €20,00. Dit tegoed wordt automatisch verwerkt bij je volgende bestelling van minimaal €20,00. 

Aansprakelijkheid Indien je vermoedt dan wel redelijkerwijs hebt kunnen vermoeden dat er een foutieve bij- of afschrijving op je persoonlijke spaarpunten pagina heeft plaatsgevonden dan ben je verplicht ons dit per e-mail te melden. Wanneer door deze onterecht verkregen punten er een tegoed ontstaat en dit tegoed bij een volgende aankoop reeds is verrekend dan bent je verplicht dit tegoed aan ScrapPlezier terug te betalen. ScrapPlezier zorgt voor de correctie van het spaarpunten saldo.  

Beëindiging Deelname Je bent te allen tijde gerechtigd je deelname aan het programma te beëindigen. Dat kun je doen door een e-mail te sturen naar info@scrapplezier.nl. Na beëindiging vervalt het spaarpunten saldo. Je kunt geen rechten ontlenen aan de opgebouwde spaarpunten, en deze zijn niet voor geld inwisselbaar.  

Persoonlijke Gegevens Je lidmaatschapgegevens worden opgenomen in ons bestand. Je gegevens zullen vertrouwelijk en conform de wet behandeld worden. Voor een uitgebreid privacy statement verwijzen wij je naar Privacy Policy.  

Klachten Ondanks alle zorgvuldigheid die wij besteden aan onze service en het ScrapPlezier Spaarpunten Programma kan het voorkomen dat je niet tevreden bent. Je klacht kun je per e-mail aan ons kenbaar maken.  

Slotbepalingen Wij zijn gerechtigd deze algemene voorwaarden te wijzigen en zullen je hiervan via onze nieuwsbrief op de hoogte brengen. De actuele versie van de algemene voorwaarden treft je altijd aan op onze website. Na wijziging van de algemene voorwaarden komen de oude algemene voorwaarden te vervallen.